Угнаний в Генічеському районі автомобіль поліцейські розшукали в сусідній області

4 года назад 0

В Генічеський відділ поліції звернувся 44-річний мешканець одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник угнав автомобіль заявника.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що власник «Шкоди» залишив її відчиненою на вулиці з ключами в замку запалення. Цим і скористався невідомий зловмисник. В ході подвірного обходу та спілкування з мешканцями села поліцейські встановили очевидців, які бачили чоловіка, який сів в автомобіль та поїхав. На розшук зловмисника був орієнтований особовий склад підрозділу. Вже через кілька годин оперативники встановили його особисті дані.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетній 21-річний житель сусідньої області. Він працював у Генічеську на одному з підприємств. Його товариші повідомили, що того дня він пішов до знайомих у село, де мешкає потерпілий, і досі його ніхто не бачив. В ході розшукових заходів оперативники районного відділу поліції встановили, що підозрюваний перебуває в одному з селищ Запорізької області. Автомобіль він покинув  неподалік від селища, а сам переховувався у домоволодінні, де мешкає його бабуся. Як з’ясувалося, чоловік вже двічі притягався до кримінальної відповідальності за скоєння незаконних заволодінь.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк 8 років.