З Лівобережжя Херсонщини окупанти вивозять ліс та крадене зерно

7 месяцев назад 0

Поки «говорящіє голови» окупаційної адміністрації Херсонської області розповідають про необхідність «возрожденія» промислового потенціалу області часів радянського союзу. На місцях, у громадах, продовжують відбуватись речі, які не мають нічого спільного з відродженням та хорошим життям.

“Тиск на наших людей продовжується: відбуваються обшуки та арешти. Пропаганда розповідає про «скоро возвращеніє в Херсон». При цьому, елементарні можливості життя не забезпечують навіть там, де все ще присутня росія. Купити новий і якісний одяг чи харчові продукти за реальними цінами – майже неможливо. Місцеві ринки або заполонили «приїжджі», або взагалі – розігнані рейдами «податкової». Харчове забезпечення, в більшості, тримається на місцевих дрібних фермерах та селянах", – повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської облради.
Тим часом, посилюється мінування територій. В деяких місцях вздовж водосховища та далі вглиб області, кількість мін збільшено ледь не в три рази.

«Промишлєнікі і відроджувачі» все так же вирубують ліс і наживаються на його продажі. Так само, як і продовжується вивіз зерна.Захоплені території ніхто не збирається розвивати. Завдання російської сарани – зробити ці землі не придатними для життя. Колаборанти це чудово розуміють і допомагають в цьому. Прошу всіх наших жителів тимчасово окупованих громад — мінімізуйте контакт з росіянами. Якщо у вас є така можливість — виїжджайте. ЗСУ працює! Херсонщина буде вільною!” , – звернувся до жителів Херсонщини Юрій  Соболевський.