Адміністрація Херсонської ТЕЦ пояснює, чому досі не підключені до опалення всі будинки

3 года назад 0

На сайті Херсонської ТЕЦ з’явилась інформація з наступним заголовком:

«Херсонська ТЕЦ просить абонентів зберігати спокій». А далі йде пояснення від начальника відділу ЗГ, ЗМІ та ІЗ Ірини Лєпіхіни та заступника голови правління із ЗТЕ Олени Кузьміни.

Повідомляється, що продовжується підключення об’єктів теплопостачання ТЕЦ, що не є одномоментним процесом. Технологічно підприємство має десять діб, аби підключити всіх абонентів та забезпечити стійкий гідравлічний режим. Але, розуміючи незручності, які це спричиняє нашим абонентам, ми суттєво прискорили ці строки і за останні дні підключили 371 житлових будинки із 562. Майже завершено підключення соціальної сфери, не підключеними до опалення залишаються один дитячий садок, одна школа та чотири медичних заклади та п’ять учбових заклади.

Параметри подачі теплоносія достатні для запуску внутрішньобудинкових систем опалення при нинішній температурі зовнішнього повітря.

Р= 5,1/1,5 кг/см2. Т=69/51*с.

Адміністрація просить споживачів зберігати терпіння та спокій. Найближчим часом буде вирішено питання додаткового інформування відключених об’єктів щодо причин відсутності теплопостачання.

Зараз всю інформацію можна отримати у вашій обслуговуючій організації та у диспетчера ТЕЦ 51-80 51.