Алла Шлапак: «Ідея соціальної справедливості повинна стати основою для нової національної стратегії України»

5 лет назад 0

Ідея соціальної справедливості повинна стати основою для нової національної стратегії України, яку повинні втілювати нові політичні сили, на які сьогодні є вагомий запит суспільства. Про це на Міжнародному форумі "Громада – Влада – Майбутнє", який відбувся в Херсоні, розповіла лідер партії "Соціальна справедливість" Алла Шлапак.

"Сьогодні у світі особливої актуальності набувають ідеї соціальної справедливості. І саме ці ідеї будуть тією матрицею, навколо якої будуватиметься майбутній світ. Україна як держава повинна іти в ногу з часом і розвиватися паралельно з іншими країнами. Тому очевидно, що ідея соціальної справедливості для нашої держави, нашого народу повинна стати національною стратегією", — пояснила Алла Шлапак.

Вона також нагадала, що результати першого туру президентських виборів чітко демонструють, сьогодні в Україні є вагомий суспільний запит на нові ідеї, політичні партії, нові "обличчя в політиці", які мають абсолютно новий підхід до вирішення нагальних проблем держави та суспільства. І саме партія "Соціальна справедливість" готова брати на себе відповідальність і змінити на краще життя українців.

"Саме наша партія є втіленням того нового, чого чекають усі українці. Ми йдемо до влади і запрошуємо всіх приєднатися, для того, щоб дбати про людей, працювати в інтересах людей, не красти, не брехати, а працювати на благо України, любити свою країну", — заявила під час форуму Алла Шлапак.