«Батьківщина» продовжує системну боротьбу проти свавілля монополіста

5 лет назад 0

Державна регуляторна служба України погодила проведення НКРЕКП позапланову перевірку «Херсонрегіонгаза» у зв’язку з незаконним нарахуванням херсонцям боргів за 2015-2016 роки. Про це на своїй особистій сторінці у мережі Facebook повідомив народний депутат України Юрій Одарченко.

«Я як народний депутат на вимогу пересічних херсонців, котрих «Херсонрегіонгаз» залякує претензіями сплатити так звані борги за 2015-2016 роки, разом з ними звернувся з відповідним зверненням до Державної регуляторної служби України з проханням погодити проведення позапланової перевірки ТОВ «Херсонрегіонгаз» у зв’язку з порушення ними вимог чинного законодавства України та вчинення протиправних дій в частині незаконного донарахування побутовим споживачам, які використовували газ без лічильників у період з травня 2015-го по січень 2016 року.

Сьогодні це звернення було розглянуте. Мені вдалося обґрунтувати необхідність такої перевірки з урахуванням усіх норм чинного законодавства, і НКРЕКП це зробить. Позитивне рішення на нашу користь було прийняте! Сподіваюся, що ця позапланова перевірка поставить крапку у безглуздій політиці можновладців, яким просто начхати на інтереси простих українців».