Боєприпаси та крадіжки: поліція повідомила про останні злочини на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 639 заяв і повідомлень, серед яких 72 звернення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина була травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 121 адміністративний протокол, з них 9 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в Олешківське відділення поліції із заявою про шахрайство звернувся 21-річний місцевий мешканець. Молодий чоловік розповів, що на дошці оголошень одного з сайтів-продаж побачив інформацію про продаж мотоциклу. Ще 16 березня заявник перерахував продавцеві 17800 гривень, проте покупку досі не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Чаплинського відділення поліції після опівдня зателефонував 22-річний житель одного з населених пунктів району. Він розповів, що вночі невідомий злодій віджав в будинку заявника металопластикове вікно, проник всередину та викрав ноутбук «Lenovo» з сумкою до нього, в якій зберігались грошові кошти в сумі 3250 доларів США, 450 російських рублів та 1000 гривень. Проводиться перевірка.

— в Новотроїцькому районі поліцейські в ході патрулювання території районного центру помітили на вулиці 41-річну місцеву мешканку, яка порушувала публічний порядок. В ході проведення поверхневого огляду у жінки були виявлені та вилучені 99 патронів калібру 5,6 мм. Боєприпаси направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. За даним фактом проводиться перевірка.