Де у Херсоні працюють медичні заклади

2 года назад 0

КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша” : працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями.

– Якщо є нагальні питання можна звертатися до приймального відділення лікарні за адресою Ушакова, 22/1, – зазначає директорка лікарні Алла Малицька.

Також працюють поліклініки № 1 (Ушакова, 20) та № 2 (Тираспільській, 62).

У поліклініці № 3 міської клінічної лікарні (просп. 200-річчя Херсона,25) приймає хірург, лор, сімейні лікарі.

У амбулаторії загальної практики сімейної медицини (Сенявіна,2), окрім прийому сімейних лікарів, ведеться прийом невропатолога.

Ведеться прийом сімейних лікарів. працюють у штатному режимі – працюють лікарі первинної медичної ланки. Медична допомога надається у повному обсязі, зокрема проводиться протиковідна вакцинальна кампанія.

Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних (вул. Комарова,2) : працює у штатному режимі. Травмологічне відділення приймає у порядку живої черги. Працює жіноча консультація. В усіх поліклініках лікарні ведуться прийоми черговими сімейними лікарями та лікарем ендокринологом.  

За ніч у пологовому відділенні народився один хлопчик.

Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського (вул. Кримська, 138) : працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями. За ніч до лікарні звернулася 21 особа. Декілька осіб госпіталізовано. Усього в лікарні перебуває 147 осіб, переважно із загостренням хронічних захворювань.

За ніч у пологовому відділенні народилася одна дівчинка.

Поліклініка лікарні працює. Збільшено кількість чергових лікарів первинної медичної ланки, що надають допомогу. За необхідності проводиться огляд вузькоспеціалізованих лікарів. Профогляди тимчасово не проводять.

Крім цього, розгорнуті пункти видачі вкрай необхідних медикаментів:

  • Поліклініка № 3 міської клінічної лікарні (просп. 200-річчя Херсона,25);
  • Поліклініки № 1 (Ушакова, 20);
  • Поліклініка №2 Херсонської міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних (вул. Комарова,2);
  • Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського (вул. Кримська, 138).