«Добрий вечір, ми з України!», — заявили депутати Херсонської міськради, котрі розбіглися з ОПЗЖ, — ДОКУМЕНТ

2 года назад 0

У Херсонській міській раді самороспустилася фракція ОПЗЖ. Депутати цієї фракції вийшли не лише з фракції, але і з партії ОПЗЖ. Мовляв, час цієї партії минув, "світ і ми змінилися". Депутати працюватимуть у міськраді як позафракційні.

"Добрий вечір, ми з України!", — додає у Facebook тепер вже екс-голова фракції ОПЗЖ у Херсонській міській раді Юрій Стельмашенко.

Він повідомив, що сьогодні відбулося позачергове засідання фракції ОПЗЖ у Херсонській міській раді. На обговорення винесли лише одне питання: «Можливість перебування в лавах політичної сили, деякі діячі якої зрадили нашу країну.»

"Місцеві депутати це насамперед прямий зв'язок із жителями наших громад. І ми є дзеркало настроїв та уподобань, тут немає глобальної політики, але є людські стосунки та довге життя «разом», тут усе про всіх, усі знають. Я не бачу серед мешканців Херсона та області, навіть найменшої підтримки «воєнної операції в Україні», створення ХНР чи зміни прапора", — зазначив Стельмашенко і додав:

"За підсумками засідання фракції, нами депутатами одноголосно було прийнято рішення про розпуск фракції ОПЗЖ у Херсонській міській раді та вихід із партії".

Тепер колишні ОПЗЖисти мають намір жити і працювати на благо міста та країни в єдиному можливому об'єднанні: «Добрий вечір, ми з України».

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський підписав Закон про заборону на розповсюдження російської пропаганди. Закон, зокрема, передбачає можливість припинити в Україні діяльність партій, релігійних та громадських організацій, діяльність яких спрямована на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу, порушення її суверенітету чи територіальної цілісності, пропаганду війни чи виправдання дій Росії як країни-агресора.