Громади Херсонщини запрошуються для участі у міжнародній програмі

2 года назад 0

Асоціація міст України (АМУ) запрошує громади взяти участь у відборі до програми «Відкритий Уряд  – місцевий рівень» (OGP Local).

Для міжнародної програми «Відкритий Уряд – місцевий рівень» (OGP Local) дозволить оптимізувати адміністративні функції місцевого самоврядування. Асоціація міст України запрошує розширити список учасників даної програми. Громади Херсонщини запрошуються подати заявки на участь.

Всього з усього світу буде відібрано 50 органів місцевого самоврядування. Для херсонських учасників  – це можливість долучитися до кращих світових практик та поділитися власним досвідом.

Нагадаємо, у 2021 році учасниками OGP Local стали Вінниця, Тернопіль та Хмельницький. Участь у програмі сприяє містам у впровадженні амбітних проектів відкритого управління. Варто і громадам нашої області взяти участь у дуже корисному підприємстві.

Для участі у відборі органу місцевого самоврядування необхідно заповнити заявку за посиланням  і надати листи підтримки від керівника органу місцевого самоврядування і, як мінімум одного партнера від інститутів громадянського суспільства (ІГС).

Кінцевий термін подачі заявок  – 16 березня 2022 року.

Асоціація міст України пропонує громадам практичну допомогу в підготовці заявок.

Контакти: експерт АМУ з правових питань Інна Скляр, тел. 0937721753, ел.пошта: i.sklyar@auc.org.ua
.