Херсонська патрульна поліція спростовує інформацію журналістки стосовно оформлення ДТП

7 лет назад 0

Нагадаємо, що 9 лютого у Херсоні на вул. Маяковського трапилась ДТП. Одним з учасників ДТП була херсонська журналістка.

Патрульная поліція Херсона на своїй сторінці у Facebook опублікувала свою версію подій.

Так, 9-го лютого, близько 10-ї ранку патрульні отримали виклик про те, що на вул. Маяковського трапилась ДТП. На місці інспектори встановили, що автомобіль марки Hyundai I20 рухався ул. Маяковського в бік пр. Ушакова та здійснив наїзд на припаркований автомобіль марки BMW.

Інспектори пояснили учасникам ДТП, що вони можуть оформити європротокол або ж патрульні складуть протокол за ст. 124 ("Порушення ПДР, що спричинило ДТП") на водія автомобіля Hyundai.

Під час спілкування з учасниками патрульні розмовляли тою мовою, якою до них звертались громадяни. Інспектори поводились тактовно, не тиснули на жодну зі сторін і тим паче не погрожували.

Винуватець ДТП висловила бажання зачекати співробітника своєї страхової компанії для оформлення матеріалів. Громадянці надали бланки для написання пояснень.

В цей час на іншого водія склали поставу за ч. 1 ст. 122 ("Порушення правил стоянки") КУпАП. На водія автомобіля Hyundai патрульні склали адмінпротокол за ст. 124 КУпАП, вилучили водійське посвідчення та видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом.

Під час оформлення адмінматеріалів патрульні побачили, як сталась ще одна ДТП. Винуватець поїхав із місця пригоди. Інспектори зафіксували номер і марку автомобіля та передали орієнтування іншим екіпажам. Того ж дня винуватця знайшли й склали на нього адмінпротоколи за ст. 124 та 122-4 ("Залишення місця ДТП").

Патрульна поліція наголошує, що стосовно оформлення ДТП між автомобілями Hyundai I20 та BMW із заявами, скаргами чи запитами до Управління патрульної поліції Херсона ніхто не звертався.