Херсонська поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними

6 лет назад 0

За даними Херсонського обласного центру з гідрометеорології в зв’язку з переміщенням активного південного циклону з 16 по 18 січня в м. Херсоні та по Херсонській області очікується погіршення погодних умов: 16 січня сніг, 17 та 18 січня дощ та мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, на автошляхах та дорогах місцями ожеледиця, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Шановні водії, дотримуйтесь безпечної дистанції та інтервалу, намагайтесь уникати різких маневрів та гальмувань, заздалегідь знижуйте швидкість, особливо при під’їзді до перехресть та пішохідних переходів, користуйтесь пасками безпеки, утримайтесь від поїздок, якщо на транспортному засобі встановлені літні шини.

Шановні пішоходи, перш ніж вийти на проїжджу частину упевніться, що до транспортних засобів достатня відстань для безпечного переходу дороги.