Херсонські бібліотеки долучаються до Всеукраїнських акцій

6 лет назад 0

Бібліотеки-філії Херсонської централізованої бібліотечної системи не припиняють свою роботу щодо залучення нових читачів до своїх лав.

Так нещодавно, Сонячна бібліотека-філія долучилася до Всеукраїнської акції яку запровадив фонд «Фундація Дарини Жолдак» — «100000 книжок для сільських бібліотек». Очевидно, що у сільській місцевості діти мають менше можливостей для розвитку, але вони так само допитливі, непосидючі й життєрадісні. Саме тому з 01.11 по 19.12. 2017 року, два рази на тиждень, в Сонячній бібліотеці-філії будуть проходити найрізноманітніші та найцікавіші тренінги: математика без цифр, творчі конкурси «вигадай свою зірку», малюнок літерами, літературні ігри і вікторини та багато іншого.

На першому занятті учні 2-го класу читали вірші українських дитячих поетів Івана Андрусяка, Юрія Бедрика, Оксани Лущевської, Мар'яни Савки, Сашка Дерманського. Діти малювали їх портрети, а потім порівнювали з оригіналом. Заняття вийшло дуже цікавим та не стандартним. Наприкінці програми, бібліотека отримає в дар від фонду «Фундація Дарини Жолдак» 30 дитячих українських книжок.

Працівники книгозбірні та малеча в свою чергу, щиро вдячні фонду за надану цікаву програму та з радістю чекають наступної зустрічі з маленькими читачами.

Медіа-центр ХерсонЦБС