Херсонські енергетики отримали нагороди від Кабміну, – Херсонобленерго»/>

4 месяца назад 0

Працівники Херсонобленерго Олександр Брюхов і Сергій Літовченко отримали нагороди від Кабінету Міністрів України з нагоди Дня енергетика України.

Про це йдеться на сторінці акціонерного товариства.

Олександр Брюхов – майстер служби підстанцій, Сергій Літовченко – електромонтер із обслуговування підстанцій. Обох нагородили за вагомі трудові здобутки, професійну майстерність, особистий внесок у роботу підприємства в процесі відновлення електроенергії в Херсонській області, йдеться в повідомленні.

Фото зі сторінки Херсонобленерго

Голова Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслан Слободян розповів, що в Херсоні бракує місцевих енергетиків. Багато з них стали до лав ЗСУ. Натомість їм допомагають колеги з інших регіонів України.

Кліп до пісні "00:00" українського рок-гурту “The Hardkiss”, який присвятили енергетикам, зняли в лютому в Посад-Покровському на Херсонщині. У кліпі знялися й працівники "Херсонобленерго”.

Прокудін заявив, що в селах Садове, Понятівка, Тягинка, Ольгівка та у всіх населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра аж до Козацького, відновити електропостачання неможливо.