Херсонські Хорли до туристичного сезону відкривають курси іноземних мов та два басейни

7 лет назад 0

Свого часу база Хорлівського СПТУ-21 була передана Київському національному торговельно-економічному університету. Нове керівництво почало змінювати інфраструктуру і підхід до управління закладом, адже зазвичай готуватись до туристичного сезону тут починали тоді, коли вже необхідно було активно приймати відпочиваючих.

Наразі тут проведено заміну каналізації та заходи з благоустрою території бази відпочинку, ведеться підготовка до відкриття двох басейнів та спорудження павільйону для сезонної торгівлі, — повідомляє начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ірина Лапенко.

Вона ж інформує: "Як ніколи раніше перших 80 бажаючих оздоровитися тут прийматимуть уже 27 квітня", — з гордістю зазначає Ірина.

Також на базі працюватимуть табори по виченню англійської, німецької та французської мов, заплановано два Всеукраїнські семінари з маркетингу, а в подальших планах — цілорічна робота закладу (планується вже з вересня наступного року).

Варто відзначити, що з моменту окупації Криму динаміка зростання туристичного потоку до Хорлів росте щороку у рази. Почали сюди навідуватись й іноземні відпочиваючі, що дає додаткову можливість отримувати кошти для розвитку туристичної інфраструктури. Та чи використає ці можливості керівництво області — інше питання, адже дорожня інфраструктура на Херсонщині все же залишає бажати кращого.