Команда обласного главку поліції виграла турнір з міні-футболу

7 лет назад 0

У Херсоні на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Освіта» серед правоохоронців відбулись змагання з міні-футболу, присвячені Дню захисника України.

У турнірі взяли участь команди Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління держприкордонслужби, Херсонського обласного військового комісаріату, військових частин А1836 та А1604.

Упродовж дня на футбольному полі сучасної футбольної арени панувала спортивна атмосфера та справжня чоловіча боротьба. Усі учасники турніру показали свою майстерність та жагу до перемоги. Команди до останнього змагалися за призові місця.

Як розповів начальник управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Микола Кучерявий, команда Головного управління Національної поліції в Херсонській області впевнено перемогла у групі та здобула перше місце. Другими стали футболісти Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління держприкордонслужби. Трете місце посіла команда військової частини А1836.

Переможці та призери турніру отримали кубки, медалі та дипломи.

Відділ комунікації поліції Херсонської області