«Мерії Херсона якийсь час «дозволяли» функціонувати у усіченому форматі, але цей час, схоже, теж закінчився», — Соболевський

2 года назад 0

09:00, Сьогодні"Мерії Херсона якийсь час "дозволяли" функціонувати у усіченому форматі, але цей час, схоже, теж закінчився", — Соболевський

Зняття прапора з мерії Херсона та "захоплення" будівлі, що сталися 25 квітня були цілком очікувані. Таке ж відбулося вже у десятках наших громад. 

Про це написав у Facebook перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

"Друзі, я хочу ще раз усім нагадати – не може бути Української влади у населеному пункті, який захопили та окупували озброєні орки! Каховка, Генічеськ, Олешки та багато інших. Не може і не могло бути Української влади у Херсоні, коли щодня викрадали людей, проводилися обшуки, розграбувалися держ. установи та торгові центри. Де орки встановлюють комендантську годину, розганяють мирні мітинги, знищують гуманітарні центри та влаштовують справжнє полювання на патріотів нашої країни.

Мерії Херсона якийсь час "дозволяли" функціонувати у усіченому форматі, але цей час, схоже, теж закінчився.

Херсонці! Наше місто є Українським Містом-героєм завдяки Вам, його мешканцям. Ви не зламалися перед загарбниками до сьогоднішнього дня, і я вірю – не зламаєтесь і надалі! Херсон, як і вся Херсонська область, були, є та будуть Україною!", — зазначив Соболевський.