На Херсонщині поліцейські обстежували дороги

6 лет назад 0

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Херсонській області провели весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі міста та області задля визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів і залізничних переїздів після закінчення зимового сезону та підготовки їх до літнього періоду.

Поліцейськими встановлено, що на в улицях Херсона необхідно ліквідувати ямковість та вибоїни на 116 ділянках, на 98 ділянках – інші нерівності й деформації проїзної частини, 71 км дорожнього полотна потребує нанесення дорожньої розмітки. На 44 ділянках необхідно забезпечити водовідвід, встановити 523 та замінити 255 дорожніх знаків, позначити технічними засобами регулювання дорожнього руху 385 пішохідних переходів, реконструювати 23 та встановити 7 світлофорних об’єктів, забезпечити видимість 24 світлофорів та 693 дорожніх знаків, відновити 32 км бордюрного каменю, побудувати 9,3 км тротуарів, відновити зовнішнє штучне освітлення на 242 км вулиць.

Більшість магістральних вулиць потребують проведення капітальних ремонтів.

У ході обстеження також встановлено, що загалом на дорогах державного значення необхідно ліквідувати ямковість та інші дефекти дорожнього покриття на 328 км, встановити або замінити 937 дорожніх знаків, нанести 1430 км горизонтальної дорожньої розмітки, відновити та встановити 18 км бар’єрного огородження, ліквідувати 66 неорганізованих з’їздів.

Найбільше недоліків в утриманні виявлено на територіальних автодорогах. Тут зафіксовано ямковість та пошкодження дорожнього покриття на 241 км, відсутні та потребують заміни 723 дорожні знаки, нанести горизонтальну дорожню розмітку на 721 км.

Деякі ділянки автодоріг потребують невідкладного капітального ремонту.

За виявленими недоліками патрульні видали 18 вимог на усунення. Також склали 28 адмінматеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері безпеки дорожнього руху. Інспектори направили 3 інформаційні повідомлення до органів виконавчої влади. Робота з виявлення недоліків вулично-шляхової мережі триває.

Патрульна поліція Херсонської області