На Херсонщині поліція затримала чоловіка за підозрою в спробі вбивства свого суперника

6 лет назад 0

Причиною конфлікту стала жінка, яка раніше була одружена з підозрюваним, а зараз проживає з потерпілим. В ході конфлікту колишній чоловік декілька разів вдарив льодорубом свого суперника. Постраждалому була вчасно надана необхідна медична допомога та наразі стан його здоров’я задовільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що в приймальне відділення з тілесними ушкодженнями доставлений 32-річний місцевий житель. У потерпілого діагностували рублену рану лівого плеча та проникаюче поранення грудної клітини.

Поліцейські встановили, що чоловік отримав тілесні ушкодження за місцем свого проживання від колишнього чоловіка своєї співмешканки. Як з’ясувалося, 37-річний чоловік, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, прийшов в гості до подружжя та почав конфліктувати. Між чоловіками почалася бійка, в ході якої гість схопив льодоруб, декілька разів вдарив ним господаря будинку та втік. Оперативники затримали підозрюваного за місцем його проживання. Він зізнався в скоєному злочині та пояснив, що ні про що не жалкує.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину вилучене та направлене на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ст.15 ККУ "Замах на злочин". Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.