На Херсонщині ювенальні поліцейські розшукали двох неповнолітніх дівчат, які втекли з дому

4 года назад 0

5 лютого на території Херсонщини ювенальні поліцейські розшукали двох дівчат: 14-річну жительку Новотроїцького району та 12-річну дівчину з Нової Каховки. Обидві пішли з дому і не повернулися. Обох неповнолітніх втікачок ювенали знайшли упродовж години. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Про зникнення 14-річної дівчини з Новотроїцького району в поліцію повідомили її рідні о 04:00 годині ранку. Вони розповіли, що донька напередодні вранці пішла з дому і за добу не повернулася. Працівники відділу ювенальної превенції упродовж години встановили місцезнаходження дівчини. З нею було все добре, вона знаходилася в гостях у подруги і забула попередити батьків, що затримається. Дівчину повернули додому.

Ще одну втікачку, 12-річну жительку міста Нова Каховка, працівники поліції розшукали за 10 км від місця проживання – в одному з сіл Бериславського району. Вона була в гостях у знайомої. Неповнолітня пояснила, що захотіла провідати подругу, але не сказала про це рідним. Боялася, що її не відпустять. Школярка сама сіла в автобус і доїхала в село. Поліцейські повернули дівчину додому, з нею і батьками провели профілактичну бесіду.