На Херсонщині відбулися місцеві вибори в об’єднані територіальні громади

6 лет назад 0

Станом на 20:01 на території Херсонської області всі виборчі дільниці зачинились для підрахунку голосів. Грубих порушень публічного порядку на дільницях не зареєстровано. Працівники поліції продовжують нести службу до вивозу виборчих бюлетенів до територіальних виборчих дільниць. Станом на 16:00 до поліції надійшли три звернення про правопорушення, пов’язані із виборчим процесом. Усі звернення зареєстровані у Білозерському відділенні поліції. О 09:23 в «єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась один із кандидатів у депутати до Білозерської ОТГ.

Жінка повідомила, що на мобільні телефони виборців приходять СМС-повідомлення з агітацією за одного з кандидатів у голови  Білозерської ОТГ. Інформація зареєстрована в Журнал Єдиного обліку. Проводиться перевірка.
 
О 12:11 в чергову частину Білозерського відділення поліції звернувся 23-річний житель м. Херсона, який представився журналістом. Чоловік повідомив, що один із кандидатів у депутати організував на автобусі підвіз виборців до виборчої дільниці. Також заявник повідомив, що в ході бесіди з кандидатом та пасажирами останні перешкоджали проводити відеофіксацію даної події. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».
 
О 14:27 в чергову частину Білозерського відділення поліції звернувся 37-річний спостерігач від кандидата на посаду голови Станіславської об’єднаної територіальної громади. Чоловік повідомив, що на виборчу дільницю, яка знаходиться в Будинку культури у с. Широка Балка, один із кандидатів на посаду голови ОТГ на власному автомобілі підвозить людей до виборчої дільниці для проведення голосування. Інформація зареєстрована в Журнал Єдиного обліку. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області