На Каховщині знайшли 850 трудових нелегалів

3 года назад 0

З початку року спеціалісти Каховської ДПІ у складі робочих груп здійснили 34 інспекційні відвідування. У результаті встановлено 850 осіб, праця яких використовувалася без належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Аби всі громадяни Каховки та Каховського району були соціально захищеними, а місцевий бюджет не втрачав кошти від прихованих доходів, податківці постійно проводять системну роз’яснювальну роботу та беруть участь у роботі міжвідомчих робочих груп із легалізації найманої праці.

Завдяки комплексу заходів до бюджету додатково надійшло 612 тис. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 498,4 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 38,4 тис. гривень військового збору. Від новостворених підприємців бюджет Каховщини додатково отримав 55 тис. гривень податків і зборів.

Ще 30 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації фізичної особи-підприємця, залучено до державної реєстрації.

Від показників оплати праці сьогодні залежить не лише фінансування соціальних програм органів місцевого самоврядування, а й гарантовані державою виплати та майбутнє пенсійне забезпечення кожному працюючому офіційно.

Пресслужба Головного управління