На кордоні з АР Крим надає послуги регіональний сервісний центр МВС в АР Крим та м. Севастополі

7 лет назад 0

Сервісний центр МВС розташований на 83 км автомобільної дороги Херсон-Красноперекопськ-Сімферополь Каланчацького району Херсонської області та проводить обслуговування громадян та юридичних осіб незалежно від місця їх реєстрації.

До основних повноважень сервісного центру МВС віднесена реєстрація (перереєстрація), зняття з обліку транспортних засобів (автомобілів, мопедів, причепів та ін.), прийняття іспитів та видача (обмін) водійського посвідчення, видача міжнародного посвідчення водія, видача витягів з Єдиного державного реєстру МВС, надання консультацій та роз’яснень з приводу діяльності сервісних центрів МВС.

За сервісним центром МВС закріплені фахівці Експертної служби МВС, які проводять експертизи та дослідження з метою перевірки ідентифікаційних номерів автомобілів, їх відповідності реєстраційним документам, що може попередити придбання та експлуатацію транспорту, що не відповідає встановленому порядку і як наслідок зберегти власні час та кошти.

Вичерпну інформацію щодо надання адміністративних послуг, їх вартості та переліку необхідних документів можна отримати просто зателефонувавши:

(05530) 3 18 94

(05530) 3 13 86

Електронна адреса: info _ ark @ hsc . gov . ua

Фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/772765256163112/

Графік роботи сервісного центру МВС в АР Крим та м. Севастополі:

вівторок — п’ятниця:

з 9.00 до 18.00

Субота — з 9.00 до 16.45

Без обідньої перерви

Вихідні дні — неділя, понеділок, святкові дні

РСЦ МВС у Херсонській області