Оперативники Бериславського відділу поліції за 3 години розкрили угон мотоциклу

6 лет назад 0

У Бериславський відділ поліції приблизно о 20:00 звернулася жителька одного з сіл. Вона повідомила, що біля магазину невідомий незаконно заволодів мотоциклом її 17-річного сина.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і виявили свідка, який бачив, як підозрілий чоловік від магазину котив мотоцикл. Оперативники встановили особу підозрюваного.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Бериславського відділу поліції Ігор Усенко, підозрюваним виявився 25-річний раніше судимий місцевий житель. Нещодавно суд призначив йому три роки умовно за незаконне заволодіння автотранспортом.

Чоловік пояснив, що був у стані алкогольного сп’яніння і не може пояснити причину свого вчинку. Він показав місце у нежилому будинку, де сховав мотоцикл.

Поліцейські вилучили мотоцикл і незабаром він буде повернутий законному власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Відділ комунікації поліції Херсонської області