Прокуратура намагається через суд скасувати договір на реконструкцію скандального спортивного майданчику в “Херсонській фортеці” 

2 года назад 0

Прокуратура подала до Господарського суду Херсонської області позов, в якому просить визнати недійсним рішення тендерного комітету КП “Парки Херсона” щодо укладення договору на реконструкцію спортивного майданчику з компанією ТОВ “Одесміськбуд” та сам цей договір. Відповідна ухвала щодо відкриття провадження оприлюднена в реєстрі судових рішень. 

Підготовче засідання суду у цьому провадженні призначено на 16 грудня. Прокуратура, як зазначено в ухвалі, виступає в інтересах міськради та КП “Парки Херсона”, яке проводило цей скандальний тендер, що розіграли між двома одеськими компаніями. 

Самі ж роботи виконувала фірма “Поділюкс-Південь”, яка тендер програла. Про що стало відомо з матеріалів прес-служби міськради. 

За фактами публікації в ЗМІ, щодо фіктивного тендеру, поліція внесла відомості в Єдиний журнал обліку та почала перевірку. Однак, чи відкрито правоохоронцями кримінальне провадження, невідомо.