Росіяни 57 разів обстріляли Херсонщину. Дві людини дістали поранення

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 10 вересня, росіяни 57 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 250 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію дві людини дістали поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, 10 вересня армія РФ 12 разів обстріляла Херсонську громаду, використавши 74 снаряди. Ураження зафіксували в Херсоні, Придніпровському, Молодіжному, Антонівці. Також вночі росіяни атакували Зимівник та Придніпровське. По Херсон випустили 13 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі навчального закладу й одного з підрозділів ДСНС, об'єкт критичної інфраструктури в Херсоні; вежу мобільного зв'язку в Бериславському районі.

Нагадуємо, учора близько 17:30 російські військові обстріляли Суворовський район міста Херсон. За даними прокуратури, середмістя Херсона обстріляли з артилерії. 69-річну жінку з осколковими пораненнями ушпиталили. Також близько 7:00 російські військові завдали удару по середмістю Херсона. Ворожі снаряди влучили в житловий будинок, магазин, трансформаторну підстанцію та навчальний заклад.

За 9 вересня окупанти 54 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 247 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів" та атакували БПЛА. Через російську агресію одна людина загинула.