Росіяни 99 разів обстріляли Херсонщину. Семеро людей поранені

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 23 серпня, росіяни 99 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 497 снарядів із мінометів, артилерії, танків,  "Градів", БПЛА та авіації. Через російську агресію сім людей дістали поранення.

Про це повідомляє очільник ХОВА Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу 19 разів обстріляли Херсонську громаду, використавши 81 снаряд. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Садовому, Інженерному та Наддніпрянському. Уночі атакували Херсон та Комишани. По Херсону  випустили 32 снаряди.

За даними Генштабу, армія РФ завдала авіаційних ударів у районах Берислава, Одрадокам’янки, Львового, Херсона Херсонської області. Від артилерійських обстрілів постраждали Осокорівка, Золота Балка, Михайлівка, Республіканець, Бургунка й Херсон.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; територію і будівлю дитячого садка, території фабрики та підприємства в Херсоні; адмінбудівлю і магазин у Бериславському районі.

Учора, 23 серпня, армія РФ скинула керовані авіабомби на Берислав та в районі сіл Ольгівка, Миколаївка та Львове. 

Близько 13:15 російські військові обстріляли Херсон. Один із російських снарядів поцілив у літню кухню приватного будинку. Поранення отримала 80-річна жінка. Її ушпиталили.

Близько четвертої ранку російські військові скинули дві керовані авіабомби на дитсадок та житлові будинки в Херсоні.

Загалом за 22 серпня росіяни 72 рази обстріляли Херсонщину. Вони випустили 364 снаряди з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та БПЛА. Через російську агресію одна людина загинула, п’ять – поранені.