Шанс на батьківство: медичний центр “Мати та дитина” допомагає подружнім парам лікувати безпліддя

4 года назад 0

Проблема, яка турбує кожну п’яту родину в Україні – безпліддя. Призвести до цього можуть багато чинників — від генетики до способу життя. Міф, що вагітність не настає лише через здоров’я жінки. Сьогодні чоловіча неплідність – на одному рівні з жіночою.

Як стати батьками, коли природа не допомагає? За останні роки технології лікування безпліддя у жінок та чоловіків настільки інтенсивно розвиваються, що дозволяють допомогти навіть у найскладніших випадках. Саме проблемі неплідності та новинам сучасної репродуктології був присвячений у Херсоні вузькоспеціалізований навчальний семінар для акушерів-гінекологів, організований медичним центром «Мати і дитина». Серед слухачів – Інна, вона інтерн у відділенні допологової підготовки.

Щорічно медичний центр репродуктивної медицини «Мати та дитина» допомагає сотням подружніх пар стати щасливими батьками. Коли жоден з консервативних методів лікування не допомагає існує чимало методів лікування шляхом допоміжних репродуктивних технологій.

Ембріологія також не стоїть на місці. Фахівці впроваджують нові методики. Наразі схиляються до того, щоб переносити пацієнтці не два, а тільки один, зате найперспективніший ембріон – тоді і більш ймовірна успішна імплантація, і нижчий ризик багатоплідної вагітності. А значить – вища гарантія на кінцевий успіх.