Ще один затриманий у Голопристанській громаді

2 года назад 0

Російські війська викрали мешканця села Малі Копані Миколу Кицю. Про це повідомила заступниця мера Голої Пристані Світлана Лінник на сторінці у Фейсбук «Гола Пристань — Міська рада».

«Знаю, що всі чекають інформацію щодо наших зниклих. Але інформація сьогодні залишається незмінною. На жаль, є ще неприємні новини. Сьогодні нашого мешканця з села Малі Копані Милоку Кицю було затримано, та вивезено у невідомому напрямку. Будемо сподіватися, що все буде добре, й всі затримані будуть з нами найближчим часом», — йдеться у повідомлені.

Також, за словами Світлани Лінник, російські війська, які постійно змінюють свої блок-пости, присутні на території громади.
Сьогодні у Голій Пристані був проведений футбольний турнір:

«Хто мав можливість, були на ньому присутні. Проведення цього турніру дало можливість зібрати кошти, які підуть на придбання солодощів для багатодітних родин», — додала заступниця мера.

Продовжує працювати на території громади варта, яка забезпечує громадський порядок. Комендантська година досі діє з 21:00 до 6:00. Завтра продовжують роботу всі комунальні підприємства та лікарня.