Ювенальні поліцейські виявляють підлітків, які палять цигарки та вживають алкоголь

5 лет назад 0

Працівники ювенальної превенції в рамках відпрацювання «Літні канікули-2019» провели рейди в курортних районах області. Інспектори виявляли неповнолітніх, які вживали алкогольні напої у громадських місцях. На неповнолітніх будуть складені адміністративні протоколи, також до відповідальності будуть притягнуті підприємці, які продали спиртні напої та тютюнові вироби підліткам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські провели з неповнолітніми профілактичні бесіди та роз'яснили, яка настає відповідальність за вчинені правопорушення.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, з початку року у відношенні неповнолітніх, які вживали тютюнові вироби у заборонених місцях, складено 25 адміністративних протоколів. За розпивання алкогольних напоїв до адміністративної відповідальності притягнуто 100 підлітків. Також поліцейські склали 120 адмінпротоколів на дорослих за доведення неповнолітніх до стану сп'яніння.

Крім цього, ювенальні поліцейські з початку року виявили 80 фактів продажу підліткам алкогольних напоїв і тютюнових виробів.