Вечірній інцидент в Олешках

2 года назад 0

В один з районів міста Олешки заїхала росгвардія та співробітники ФСБ. 

Про це у кількох відео на своїй сторінці повідомив міський голова Євген Рищук.

«У нас зараз на житлоселищі відбувся неприємний інцидент. Зараз туди заїхала росгвардія з фсбшниками. Мене також туди викликали. Хтось начеб-то дав свідчення, що наш патруль займається підривною діяльністю. Росіяни обіцяють провести бесіди та відпустити. Маємо надію, що цим все і закінчиться. Мене також допитали, та попросили з міста не виїжджати. Бажано, щоб у той район ніхто зараз не їздив. Усі сидіть дома, им паче, вже почалася комендантська година», — повідомив Євген Рищук. 

У наступному відео міський голова Олешок додав, що до лікарні привезли одного пораненого. За його словами, поки що, попередньо, це не смертельний випадок. Зараз працюють місцеві хірурги, які швидко зреагували та приїхали.  

«Стосовно останніх подій. Ті хлопці, які пропали сьогодні вдень, їх знайшли побитих.  Їх доставили до лікарні. Росіяни забрали ще трьох. Але ми ще не розуміємо, кого саме. А всіх інших відпустили. Забрали телефони. Але патруль продовжує працювати», — повідомив в останньому відеозверненні Євген Рищук.