Володимир Бериславський: «На Говерлі встановили прапор Чаплинського району»

4 года назад 0

Бажання прославити рідний край сильніше за будь-які перешкоди. Дане твердження своїми діями підтвердив Володимир Бериславський. Доки більшість українців відзначали 29-річницю Дня Незалежності України на концертах або узбережжях морів, пан Володимир разом із сином підкорювали найвищу гору Карпат і України – Говерлу. Просто неба вони розправили прапори Чаплинського району та синьо-жовтий з великим написом «Херсон» і привітали всіх громадян зі святом.
За словами Володимира Бериславського, голови Чаплинської районної ради, підіймалися на гору не для хизування, а заради прославляння Херсонської області та рідної Чаплинки.
«Чаплинський район утворений у 1923 році, тобто йому вже близько 100 років. Але у 2020 році через прийняття Верховною Радою України постанови «Про утворення та ліквідацію районів», входитиме до Каховського району. Епоха існування Чаплинського району завершується. Тому ми вирішили підійнятися на Говерлу і розправити там наш прапор»,- каже Володимир Бериславський.
Синьо-жовтий прапор з написом «Херсон» майорітиме на Говерлі й надалі. Це своєрідна пам’ять про подію та цікавий елемент для фото для туристів.