У Херсоні під час повітряної тривоги та вибухів співробітники “Приватбанку” вивели людей на вулицю

5 месяцев назад 0

4  грудня, херсонка Вікторія Дімова опублікувала пост у фейсбуці, що під час тривоги та звуків вибухів співробітники “Приватбанку” вивели людей на вулицю.

У коментарі Медіаплатформи “Вгору” Вікторія розповіла, що претензій щодо банківської роботи вона не має, але під час повітряної тривоги, у мінусову температуру та коли лунають вибухи в місті виводити людей на вулиці, на її думку, не вихід із ситуації.

Крім того, біля відділення банку розташоване лише протиуламкове вуличне укриття, в якому немає світла. Люди, що стояли в черзі всі не помістилися у найпростіше сховище, тому вимушені були чекати просто неба або ховатися в інших приміщеннях. 

За словами Вікторії, працівники банку свої дії прокоментували, як виконання розпорядження.

У Приватбанку на запит Медіаплатформи  Вгору повідомили, наступне:  “У випадку, якщо лунає сигнал повітряної тривоги — необхідно відразу пройти в укриття. Жоден працівник чи клієнт не може перебувати у приміщенні, доки триває тривога. На дверях відділення вказаний перелік найближчих укриттів”.

Водночас Вікторія Дімова  розповіла, що співробітники залишилися у приміщенні та навіть за телефонним дзвінком пускали людей. 

В банку на ці зауваження не відреагували. 

Раніше, 13 листопада, під час обстрілу Херсона представники однієї з енергетичних компаній відмовилися пускати в укриття жінку з чоловіком похилого віку.

Нагадуємо, за 11,4 млн гривень ХОВА купила 30 мобільних укриттів. Їх встановили в місцях скупчення людей.