У Херсоні супермаркет «Сільпо» змінив свою вивіску на підтримку українців

9 месяцев назад 0

Супермаркет «Сільпо» змінив свою вивіску на проспекті Ушакова в Херсоні. Замість назви магазину на будівлі з’явилася вивіска зі словом “Вистоїмо”.

Про це повідомили на сторінці “Сільпо” у фейсбуці.

Фото зі сторінки магазину у фейсбуці

“Магазин на проспекті Ушакова полюбився херсонцям за малюнки квітів, тварин і рослин на стінах. Вони наче зійшли з розписів олешківської художниці-самоучки Поліни Райко. Самобутній декор магазину не сподобався ворогам: під час тимчасової окупації міста вони спаплюжили оформлення магазину, а нещодавно пошкодили його фасад ракетами ”, – розповідають на сторінці.

Як зазначається, цей магазин постраждав від обстрілів на початку серпня. А оновлена вивіска «Сільпо» на Ушакова – це повідомлення для Херсонщини та всієї України: українці обов’язково вистоять.

Нагадаємо, в Українському Домі в Києві 10 серпня представили документальний проєкт “Поліна Райко. Зникоме”. Розписаний художницею будинок в окупованих Олешках на Херсонщині був затоплений під час підриву росіянами Каховської ГЕС.

Під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” речник ХОВА Олександр Толоконніков повідомив, що армія РФ майже два тижні, як змінила тактику обстрілів. Вона цілеспрямовано б'є по місцях скупчення людей та інфраструктурі міста.