У Херсоні ювенальні поліцейські розшукали неповнолітню, яка втекла жити до друга

6 лет назад 0

13-річна дівчина пішла з дому у Корабельному районі м.Херсона ще 3 жовтня, але її рідні повідомили про зникнення через дві доби. Раніше неповнолітня теж тікала з дому, але завжди поверталася. Цього ж разу вона не виходила на зв'язок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На пошуки дівчини орієнтували особовий склад Корабельного відділення поліції та ювенальної превенції. Поліцейські перевірили коло спілкування неповнолітньої та дізналися, що вона може бути вдома у свого нового друга. Під час перевірки інформація підтвердилася. Ювенальні поліцейські виявили її у квартирі знайомого, де вона прожила кілька днів. Жодних протиправних дій стосовно неповнолітньої вчинено не було, її повернули рідним.

Упродовж доби працівники ювенальної превенції розшукали 15-річну жительку Горностаївського району. Вранці дівчина без попередження пішла з дому і до вечора не повернулася, на телефонні дзвінки не відповідала. Поліцейські за кілька годин встановили, що дівчина знаходиться у сестри в місті Каховка і з нею все добре.

— Дівчина стала вже 414-ю дитиною, яку ми з початку року знайшли та повернули у родину упродовж доби. Загалом, з початку 2018 року поліцейські розшукали 442 дитини, — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.