У місті Олешки ювенальні поліцейські перевірили родини, які опинились у складних життєвих обставинах

6 лет назад 0

Працівники ювенальної превенції в місті Олешки провели профілактичний рейд по перевірці родин, які опинились у складних життєвих обставинах. Як правило, такі сім’ї перебувають на обліку через зловживання батьками спиртними напоями та невиконання батьківських обов'язків по вихованню дітей.

— Працівники поліції проінспектували житлово-побутові умови дітей, перевірили наявність у малечі сезонного одягу, продуктів харчування, іграшок, подивилися організацію місць для навчання і відпочинку , — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. – Загалом, з початку року ми викрили понад тисячу фактів невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей та притягнули цих батьків до адміністративної відповідальності.

Під час рейду ювенальні поліцейські провели з батьками профілактичні бесіди, попередили їх про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків. Такі сім'ї знаходяться під постійним контролем поліції та будуть перевірятися й надалі.