У селах Херсонщини тимчасово не буде газу

6 лет назад 0

ПАТ "Херсонгаз" з 9 липня по 16 серпня проводитиме роботи з перевірки герметичності газорозподільних систем у населеному пункті Долинське Чаплинського району. У зв’язку із чим тимчасово буде тимчасово припинено розподіл газу по населеному пункту.

З 12 липня по 10 серпня в робочий час буде спостерігатися зниження тиску газу в газопроводах. А 13 — 15 серпня — припинення розподілу природного газу абонентам та проведення випробування газопроводів на герметичність.

Відновлення газопостачання відбуватиметься поетапно з 14 серпня за умови допуску працівників до газової системи та усіх приладів.

Також роботи з перевірки герметичності газорозподільних систем будуть проведені у населених пунктах Голопристанського району: с. Велика Кардашинка з 9 по 13 липня та с. Нова Збур'ївка з 16 липня по 3 серпня. У зв’язку із чим тимчасово буде тимчасово припинено розподіл газу по населеним пунктам, повідомляє офіційний сайт Херсонгазу.

Для забезпечення безперебійного розподілу та уникнення заповітрювання газорозподільної системи, що призведе до великих витрат часу на повторні пуски мереж, ПАТ "Херсонгаз" просить споживачів на час проведення робіт перекрити газові вводи та не користуватися газом до приходу спеціалістів для його пуску у кожну оселю окремо та надати доступ працівникам підприємства до газових мереж та приладів.