Звільняв Херсон, а тепер хоче дійти до Криму: військовий Сергій Волоткевич записався до “Гвардії наступу”

1 год назад 0

Сергій Волоткевич брав участь у звільненні правобережжя Херсонської області, встановлював державний прапор України на будівлі сільради в селі Станіслав, а коли наші військові 11 листопада 2022 року зайшли в Херсон, то встановив прапор на будівлі обласної державної адміністрації. Повідомляє поліція області.

Сергій – досвідчений боєць, багато років служив у спецпідрозділі поліції Херсонщини, з 2015 року брав участь в АТО, а з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України пішов захищати нашу землю.

Дізнавшись про утворення штурмової бригади «Лють», зрозумів, що має бути саме в її складі

«Це воєнізований підрозділ, у якому служать досвідчені працівники поліції, і я готовий ділитися своїм бойовим досвідом з іншими. Це допоможе нам вибити ворога з Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Херсонщини та Криму. Ми вийдемо на кордони 1991 року. Прошу рішучих патріотів України долучитися до нашої команди. Я готовий захищати Україну та наших громадян від ворога, перемога буде за нами. Слава Україні!», – йдеться в повідомленні.

Сергій родом із Херсонщини, народився в с. Інгулець. З дитинства мріяв стати військовим і після закінчення служби в армії пішов до органів внутрішніх справ. Відмінна спортивна підготовка дозволила хлопцю служити в спецпідрозділі поліції та виконувати найскладніші завдання. Сергій – призер багатьох змагань із дзюдо, бойового самбо та гирьового спорту, завоював понад 160 медалей.

Раніше ми повідомляли, що херсонців кличуть до лав "Гвардії наступу".