Цинічна пропаганда в Генічеську: окупанти і вбивці проводять «профілактичні бесіди про ненависть і ворожнечу»

3 месяца назад 0

В  Генічеську окупанти і вбивці проводять «профілактичні бесіди про ненависть і ворожнечу» український дітям.
Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

1 лютого працівники «центру з протидії екстремізму ГУ МВД Росії по Херсонській області» та «фахівці відділу роботи з молоддю Геничеської адміністрації» провели «профілактичну бесіду» з учнями місцевої  школи №3 на тему «Ні ненависті і ворожнечі».

Під час «бесіди» юнакам і дівчатам окупанти розповіли про сутність тероризму та екстремізму, методи протидії радикальній ідеології, а також про важливість солідарності і поваги одне до одного з їхньої загарбницької точки зору.Важливим елементом «бесіди» було попередження підлітків про необхідність бути уважними, особливо в цифровому просторі, уникати вступу в будь-які групи, що пропагують «екстремістські погляди», а також нагадали про кримінальну і адміністративну відповідальність за незаконні дії. 

Фактично, така «бесіда» — це сеанс залякування підлітків. Такими методами, прикриваючись благими намірами, окупаційна влада тисне на підлітків і вселяє страх в їхню свідомість.

Слід також підкреслити, що ця подія, в окупованому регіоні, де практикується «профілактична робота» з метою введення молоді в кремлівську ідеологію, виглядає як цинічна спроба окупантів приховати власні протиправні дії та створити ілюзію «боротьби з екстремізмом».