«Докотилася десантура»: полонений окупант розповів про поразку від ЗСУ у Кринках

5 месяцев назад 0

Полонений російський десантник розповів про розгром його підрозділу у Кринках, де з цілої роти загинули майже всі.
Хто повідомляє: телеграм-канал «Україна 365»

Що відомо? Полонений російський десантник розповів про розгром його підрозділу у Кринках, де з цілої роти загинули майже всі.

Взятий у полон ЗСУ російський зек розповів, що цілий підрозділ 83-ї десантно-штурмової бригади армії РФ загинув під час спроби російських військових наступати у Кринках (лівобережна частина Херсонської області).

На допиті полонений (Нікітін Олександр Сергійович 1979 р.н. з Находки) розповів, що він був 5 разів засуджений за крадіжку та розбій, проте вирішив підписати контракт з ЗС РФ і вирушив служити до 83-ї одшбр. У ході наступу в Кринках із цілої роти він один зміг вижити.

У коментарях користувачі зазначають, що російська армія зазнає важких часів. Більшість її загинула в Україні за 2 роки війни і тепер ЗС РФ змушені включати до лав еліти — ВДВ — зеків.

«Докотилася десантура. «Еліта» намагалася штурмувати Кринки кілька днів тому, цей вижив єдиний із усієї роти. Звичайно, дуже цікаву «еліту» набирають зараз у російське вдв, мабуть…»,  — пишуть у Мережі.

Що було раніше? Українські військові тримають плацдарм на лівобережжі Херсонщини. Очевидно, що росіянам там дуже тяжко, адже їм не вдається видавити українських захисників.

Про це «24 Каналу» розповів керівник українського Центру військово-правових досліджень, військовий експерт  Олександр Мусієнко , прокоментувавши ситуацію на лівобережжі Херсонщини.

Як припустив Мусієнко, на лівобережжі Херсонщини перебуває близько 60 тисяч особового складу ворога. Їм не вдається витіснити українських захисників, яких значно менше на цій ділянці.