Дім марочних коньяків «Таврія» з Херсонщини зареєстрували за російським законодавством

1 год назад 0

  В російські системі обліку юридичних осіб ЕГРЮЛ з'явилась реєстрація Дому марочних коньяків «Таврія», що знаходиться у Херсонській області. Директором підприємства позначений той самий директор, що і в українському реєстрі — Володимир Володимирович Рудь. І це не все цікаве щодо пана Рудя.

Інформація про реєстрацію дому марочних коньяків з Нової Каховки з'явилась у російському реєстрі 2 грудня 2022 року. Директором позначений громадянин Росії Рудь Володимир Володимирович.   Реєстрація підприємтва зазначена за тією самою адресою, що і в українському реєстрі (дані ). Загалом це вже традиція колаборантів: просто реєструвати підприємство за російським законодавством за адресою на Херсонщині: в незалежності, деокупована це територія чи ні.

 
А ось кінцевою бенефіціарною власницею підприємства є Елені Антімаду — гречанка, зареєстрована на Кіпрі. Так само, як і контрольний пакет акцій — 94,10% — належить підприємству, зареєстрованому на Кіпрі. І хоча для України  (!), та пдприємства, зареєстровані на Кіпрі, але керовані з-за кордону, звільняються від сплати податків з прибутку, отриманого за межами юрисдикції цієї країни. Податки стягуються тільки з прибутку, отриманого з джерел на території Кіпру.

Іще на початку 2022 року дім марочних коньяків «Таврія» укладав угоди про надання послуг за українським законодавством.

За російським законодавством зареєстрували і інші підприємства, якими керував Володимир Рудь на Херсонщині: ДП «Таврія» та ДП «Таврія-1». Підозри від українських правоохоронців Рудь наразі не має.