«До болю нагадує історію з Херсоном», — Z-бойовик Мурз готує росіян до «жесту доброї волі» ЗС РФ 

8 месяцев назад 0

Розповіді влади і пропаганди РФ про "захлинувся" контрнаступ ВСУ — це брехня і самообман, запевняє відомий російський окупант Андрій Мороз.

Російську армію чекає повторення Херсонської операції на Південному фронті, скоро доведеться нести ноги.

Про це пише російський військовий та відомий Z-військор Андрій Морозов (Мурз), передає .

Він звернув увагу на те, що російська влада та пропаганда вже 2 з половиною місяці регулярно розповідають про те, що український контрнаступ "захлинувся" і "провалився". Аналогічна риторика, нагадав він, мала місце і восени 2022 року з приводу Херсона. А в результаті російської армії довелося рятуватися втечею, залишаючи все правобережжя Херсонської області.

"Чисто в медийном плане до боли напоминает историю с Херсоном, когда месяцами рассказывали о том, как наши “перемалывают” украинские ор*ы под Херсоном, а потом — опа, и "трудное решение", и "перегруппировка"… Вся наша пропаганда радостно перечисляет уже много месяцев стопицот проблем, с которыми столкнется и сталкивается враг. Но никто почему-то не говорит, что, ударившись лбом даже о внезапную, даже о серьезную проблему, противник наш, хитро**пый и упорный, потирает ушибленный лобик и начнет ее решать" , — написав окупант Мурз.

Він упевнений, що ці рішення будуть дуже ефективні і не сподобаються російській армії.

Зазначимо, що у ряді Z-каналів панують панічні настрої щодо Запорізького спрямування. Там українські війська вже прорвали першу та найскладнішу лінію оборони, розширюючи плацдарм для завдання основного удару та перерізання сухопутного коридору до Криму. За підсумками цієї операції, вважають експерти, Росію буде вигнано повністю з Херсонської та Запорізької областей, а ЗСУ, вийшовши на узбережжя Азовського моря, зможуть перерізати постачання окупованого Криму та розпочати його деокупацію.