Екс-заступник голови Херсонської ОДА очолив обласний осередок партії екс-регіонала Бориса Колеснікова 

3 года назад 0

Колишній заступник голови Херсонської обладміністрації Сергій Тригуб очолив обласний осередок партії “Україна – Наш дім”, яку створив екс-регіонал та соратник олігарха Ріната Ахметова Борис Колесніков. 

Про це стало відомо з одного з сюжетів на місцевому онлайн-ресурсі. Цю інформацію підтверджує й сайт політичної сили Колеснікова. Чи буде партія висувати Тригуба кандидатом на довибори до Верховної Ради по 184 округу, поки невідомо. 

Сергій Тригуб раніше двічі балотувався до Херсонської обласної ради від партій “Блок Петра Порошенко” та “За майбутнє”. 

Щодо партії “Україна – Наш дім”, то, судячи з даних реєстру юридичних осіб, до кінця червня політсила носила назву “Рідний край” та була зареєстрована в Донецькій області, у місті Дружківка. 

Варто нагадати, що Сергія Тригуба було звільнено з Херсонської ОДА у 2019 році після приходу Юрія Гусєва. Останній заявив, що отримав повідомлення про можливу причетність заступника голови обладміністрації до корупції в сфері пасажирських перевезень. Тоді було прийнято рішення щодо відкриття дисциплінарного провадження відносно Тригуба. Після цього чиновник написав заяву про звільнення. 

Сам же Тригуб відкинув звинувачення Гусєва, додавши, що робота тодішнього голови ОДА та його команди складалася зі звинувачень. 

Засвітився екс-чиновник ОДА й в скандалі з так званою “царською дорогою” в селі Стрілкове.

Не обійшлося й без Сергія Тригуба. Власниками одразу трьох земельних ділянок біля моря стали його дружина, теща та пасинок. Того ж 2018 року сам Тригуб стає власником кількох ділянок загальною площею майже 23 гектара в селі Олександрівка Голопристанського району.