Ексдепутата Херсонської облради Миколу Ставицького збираються призначити керівником Фонду держмайна на Херсонщині

12 месяцев назад 0

Ексдепутата Херсонської обласної ради Миколу Ставицького у найближчий час можуть призначити керівником Херсонського регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Про це МОСТу розповіли співробітники відділення, та існування такого потенційного кандидата  голови фракції.
Відомим він став через те, що його помічником був кримінальний авторитет Олексій Левін (Москаленко), який є одним з імовірних організаторів нападу на Катерину Гандзюк. Наразі Левіна і колишнього голову облради Мангера судять по цій справі у Дніпровському суді міста Києва.
Микола Ставицький у 90-х роках працював у команді місцевого кримінального авторитета на прізвисько Майстер, навіть був його водієм.
Після вбивства Майстра, Ставицький працював із тодішнім нардепом, а нині колаборантом Сергієм Кириченком, був директором ТРК Вік. Його довгий час судили за підозрою у розповсюдженні антисемітських та відверто ксенофобських заяв. 
З 2016 року Микола Ставицький увійшов до команди Владислава Мангера, куди після звільнення з СІЗО за законом Савченко привів Олексія Левіна на прізвисько Москал-молодший.
Фото з матеріалів кримінальної справи У 2018 році правоохоронці підозрювали, що саме Микола Ставицький був організатором підпалу лісу. 
Микола Ставицький зник з Херсона в акурат після лісової пожежі, підписавши контракт у ЗСУ, хоча до того, у переписці з Олексієм Левіним, яку досліджували в суді по справі Каті Гандзюк, казав, що йти воювати не збирається. Тоді у політтусовці Херсона відкрито обговорювали, що його в армію заслало керівництво – буцімто за провал операції з підпалення лісу, за яку в команді Мангера він і відповідав.
Не слід забувати, що саме у переписці зі Ставицьким співробітник СБУ Кирило . 
Цей скріншот Левіну Ставицький  у вотсап напередодні мітингу. З тієї переписки, яка є в повному обсязі в редакції МОСТа, стає зрозуміло, що саме Микола Ставицький курував проведення того мітингу.
В справі про вбивство Каті Гандзюк цей мітинг, в якому брали участь не тільки ветерани АТО, але і різні спортсмени та кримінальні елементи, є однією з ключових подій, після якої, як вважає слідство, організатори активізували підготовку до нападу. 
Хоча ніякого відношення до цього мітингу Катерина не мала, а лише написала у Фейсбук, що це боротьба двох кланів, які змагаються за право палити і пиляти ліс.
В переписці, яку