Гауляйтери пожалілись, що їм заважають ЗСУ

6 месяцев назад 0

Відкрити залізничне сполучення окупованого лівобережжя з окупованим Кримом окупаційне керівництво обіцяло ще півроку тому. Тепер обіцяти стало ще легше. За словами сальда, найближчим часом вони пустити потяги не зможуть (хоча і «дуже б хотіли»), бо у ЗСУ є далекобійні ракети. «Тому поки наші військові обґрунтовано не дають згоди на відкриття руху поїздів», — написав фейковий губернатор у соцмережах.

А от залізницю, яка має з’єднати Крим з Ростовською областю, за словами іншого брехуна — гауляйтера окупованої частини Запорізької області євгена балицького, будувати почали, але лише з боку Донецька (дивно, адже туди, як повідомляють пропагандисти, ракети ЗСУ теж дістають). Залізниця, за словами балицького, потрібна, аби «вивозити зерно на континент, а також здійснювати вивіз залізної руди, брухту, вугілля та інших важливих ресурсів, які нам сьогодні треба зв’язати з великою землею». Тобто робити все те, що робили під час Другої світової німецькі нацисти.

Мріє гауляйтер і про аеропорт у Мелітополі. Але, як і сальду, йому заважають ЗСУ. «Але противник поки не дасть нам поставити на ньому авіаційну техніку і нормально експлуатувати, незважаючи на те, що сам по собі аеропорт і його інфраструктура готові…», — розповів балицький в інтерв’ю «РИА Новости».

Борис ВИНОГРАДОВ,