“Хто вони і що роблять для нашого міста”: питання виставкової зали у Херсоні зависло у повітрі 

2 года назад 0

фото: Вгору

Вчора херсонські митці отримали перемогу в бою за виставковий зал, який знаходиться на проспекті Ушакова. Міськрада вирішила виключити об’єкт з приватизаційного списку. 

Про виключення виставкової зали з об’єктів приватизації заявив міський голова Ігор Колихаєв перед розглядом самого проекту рішення. Однак питання комунального приміщення, яке займають художники, зависло у повітрі. І судячи з коментаря Колихаєва, остаточну перемогу митцям святкувати зарано. 

У міськраді тепер забажали перемовин зі Спілкою художників та проведення аудиту їхньої діяльності у виставковій залі. Про це заявив Ігор Колихаєв, передає видання “Новий день”. 

“Ми візьмемо комунальне майно, яке вони займають, подивимося стан і потім вирішимо всі ці питання. Що йде для громади, що йде в комерційну діяльність, те, що вони здають і за це беруть гроші. Чи вони комунальне майно, чи вони займаються комерційною діяльністю. Треба тоді вже визначитися з цими художниками, хто вони і що роблять для нашого міста” – заявив Колихаєв.