Колаборанти та шахраї з Криму незаконно зареєстрували свій бізнес в окупованому селі Генічеська Гірка

2 дня назад 0

Російські окупанти, а також колаборанти продовжують реєструвати свій бізнес на захоплених територіях України. Так, відомі шахраї з Криму незаконно зареєстрували в російському реєстрі ТОВ “Новороссавто” у с. Генічеська Гірка.Про це повідомляє Telegram-канал .

Основний вид діяльності – торгівля роздрібна легковими автомобілями та легкими автотранспортними засобами у спеціалізованих магазинах.
Генеральним директором є Павлихін Павло Миколайович, а засновниками записані: ТОВ “СКН”, ТОВ “СК гранит” та Федін Юрій Сергійович.
, житель м. Бахчисарай. У червні 2020 року  повідомляв про його шахрайські дії і партнерство з відомим зрадником Костянтином Книріком: вони організували в Криму розлив фальшивої “Моршинської” та разом працюють на спецслужби РФ в пропагандистських проектах .

Книрік зараз промишляє на окупованій частині Херсонщини – очолює тамтешнє відділення “Опоры России”, зазиває інвесторів, і, як за ним водиться, займається шахрайством з віджатим майном.

, 1.09.1990 року народження, житель м. Сімферополь. Після анексії Криму, Павліхін перейшов на бік російського агресора і став членом громадської організації малого та середнього підприємництва . До окупації Павло Павліхін був керівником чотирьох українських компаній, клони яких зареєстровані в російській юрисдикції.

, 24. 12.1986 року народження, проживає в місті Сімферополь, є засновником та директором ТОВ “”, а також директором українського клонованого ТОВ . За інформацією з соцмереж, Чунах є головним бухгалтером  “Опора России”.

Незаконне ТОВ зареєстрована за адресою: с. Генічеська Гірка, вулиця Азовська, будинок 34В. За цією адресою знаходиться .