Мешканці лівобережжя скаржаться окупантам на свої проблеми

3 месяца назад 0

Онука мешканки Скадовська Валентини Гречух опинилась серед 80 дітей, які не можуть віднині відвідувати музичну школу. Про проблему жінка розповіла під час гастролей у своєму місті «мобільної приймальні губернатора».

«У мене онучка не розлучається з гітарою , — сказала бабуся пропагандистам окупаційного телеканалу «Таврия». — Це просто її мрія була. Займались ми цілий рік… Школу закрили. Закрили і що буде далі, невідомо. Будь ласка, прийміть міри». Інші проблеми — у мешканців Північного мікрорайону Генічеська. «Немає ні одного дитячого майданчика, малюки часто гуляють на дорозі, — написала в окупаційний телеграм-канал «Секреты Геническа» місцева мешканка Галина. — На весь великий мікрорайон немає майданчика». Дописувачка так само просить владу відреагувати.

Про ще одну проблему написала генічанка Вікторія: «Накопичилось дуже багато претензій до автобусного маршруту № 2. Надії на дотримання розкладу немає жодної. Дуже часто порушується, доводиться брати таксі. Водії на маршруті дозволяють собі брати гроші з пенсіонерів у вихідні дні, що суперечить правилам перевезень. Просимо керівництво звернути увагу». З одного боку, мешканців окупованого лівобережжя жаль через те, що мають цілу купу проблем. З іншого, можна лише пошкодувати про те, що вони сподіваються на вирішення своїх проблем окупантами.

Богдан СТРАЖАК,