На Херсонщині представники ТЦК вручатимуть повістки порушникам комендантської години

5 месяцев назад 0

Рада оборони Херсонщини днями ухвалила рішення про посилення заходів щодо порушників комендантського часу в області. Як раніше повідомляла "Гривна", про це заявив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Стали відомі деталі щодо відповідних заходів. Як зазначено у розпорядженні Прокудіна щодо введення в дію рішення Ради оборони, влада буде залучати до боротьби з порушниками комендантської години представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Останні будуть вручати повістки затриманим повістки. 

"Залучити представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки до вручення повісток у відділеннях поліції особам, які порушують комендантську годину, про що поінформувати населення через усі доступні медіа та месенджери", — зазначено в розпорядженні голови ОВА. 

Крім цього, поліції було доручено активізувати роботу щодо розшуку, затримання та доставки до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку. Правоохоронці також будуть контролювати на блокпостах переміщення військовозобов'язаних, яким вже вручено повістки. 

Правоохоронцям та представникам ТЦК Рада оборони Херсонщини також доручила забезпечити взаємодію щодо заходів із вручення повісток у деокупованих громадах області, зокрема у громадських місцях. 

Нагадаємо, що раніше Рада оборони області ухвалила рішення щодо заборони продажу алкогольних напоїв та обмеження в'їзду військових на територію міста Херсон.