На окупованій Херсонщині призначили “міністром” політичного провокатора

9 месяцев назад 0

Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо створив “міністерство молодіжної політики” та призначив його очільником політичного провокатора з досвідом.
Звати його Ігор Астранін. Він походить з російського міста Астрахань.
Там Астранін був керівником відділення прокремлівського молодіжного руху “Наші”.
Рух “Наші” був заснований у 2005 році.
Відбувалось це під патронажем тодішніх керівника Росмолоді Василя Якеменка та заступника голови Адміністрації президента РФ Владислава Суркова.
“Наші” були створені, по суті, для підтримки вічного президента РФ Володимира Путіна та протидії тодішній “опозиції”.
Протидія “опозиції” відбувалась і незаконними методами. У випадку Ігоря Астраніна – це, наприклад, бійка з прибічниками опонента мера Астрахані у 2012 році.
Також Астранін займався і іншим “обслуговуванням” місцевої влади.
За інформацією проєкту Радіо Свобода “Idel.Реалії”, Ігор Астранін брав участь в організації зустрічей представників влади з “молоддю” в університетах Астрахані.
Потім Астранін займався проєктами стосовно того, чого в Росії, насправді, немає.
Це політика та медіа.
Ігор Астранін працював політичним консультантом і організував “портал добрих новин”, який називається “Газета про Росію”.
Тепер така людина буде “зупиняти відтік молоді” та “формувати умови для максимального розкриття потенціалу молодих людей” на окупованій Херсонщині.
Раніше повідомлялось про те, що росіяни створили друге “міністерство фінансів” на окупованих територіях Херсонської області.