Відомі генічеські зрадниці взяли участь у концерті на червоній площі

7 месяцев назад 0

До річниці «возз’єднання» окупованих росією українських територій з нею самою, у столиці держави-агресора — москві відбувся концерт-мітинг «Одна країна, одна сім’я, одна Росія».

На гала-концерті, який тривав більше двох годин, виступили продажні російські «зірки»: shaman, алєксандр маршал, олєг газманов, владімір машков, пєніс майданов, єкатєріна гусєва та інші. На одній сцені з путінськими блазнями виступали і артисти з «нових регіонів». Серед них були дві жаби з Геничеська: інна автанділян і анна шкіндер.

Перша проспівала пісню з назвою «русский мир» разом з дєнісом майдановим. «Велика честь стояти на сцені на Червоній площі, представляти Херсонську область, бути частиною Росії, виступати з такими зірками», — розповіла автанділян агітці «Комсомольская правда. Херсонская область».

Зрадниця анна шкіндер з олегом та родіоном газмановим, а також іншою біомасою виконала пісню «Мы вместе». «Є рядок у пісні: «Все сметая преграды, разрушая все стены — мы вместе!» Так от, ми разом! Саме у Росії ми відчуваємо упевненість у завтрашньому дні. Я вдячна всім, хто захищає нашу країну! — наплела пропагандистам з «КП» генічанка.
 
Обидві зрадниці у Генічеську добре відомі. Насамперед, завдяки своїм батькам. Вітчим інни автанділян — андрій клочко, якого окупанти ще на початку вторгнення поставили на пост голови окупаційної адміністрації Генічеського району. Поцарював він, правда, недовго — і втік у Крим (кажуть, що прокрався). До повномасштабного вторгнення клочко так само працював у різних структурах по місяцю-два, більше тинявся містом і очолював районну організацію «оп-зж». А поки очолював окупаційну адміністрацію, він влаштував падчерку на посаду директора окупаційного Генічеського центру культури і дозвілля. Зараз вона — заступник директора фейкового Херсонського обласного палацу культури.

Інша зрадниця анна шкіндер викладає вокал і керує хором окупаційної школи мистецтв у Генічеську. Вона — донька відомого у районі адвоката олександра шкіндера. Та навряд чи йому дадуть захищати дочку, коли після звільнення Генічеська її судитимуть за колабораційну діяльність.

Борис ВИНОГРАДОВ,